dimecres, 3 de desembre del 2008

ACTUALITZACIÓ DE LA WEB DE LA D.G. DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

La direcció general de Formació Professional i Aprenentatge Permanent ha actualitzat la seva pàgina web. La informació de les proves d'accés a cicles formatius de grau superior que hi trobareu ja és la vàlida. Podeu fer el link que hi ha a l'apartat enllaços d'interès i saber com són les proves d'accés a cicles formatius de grau mig i de grau superior, quins són els temaris, alguns models d'exàmens, així com altres informacions d'interés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Queria comentar que en la pagina de la caib sobre formacion profesional, no han incluido el modulo de grado superior de prevencion de riesgos laborales, me puedes indicar a que opcion pertenece ¿? ya que anteriormente este modulo se podia hacer desde 3 de las 5 opciones que antes se hacian.
muchas gracias

NÚRIA ALFONSO ha dit...

Hola,
El ciclo de grado superior de "Prevenció de riscos laborals" forma parte de la familia profesional de "Manteniment i serveis a la producció" (según la LOGSE) que, a partir de la implantación de la LOE, cambia el nombre de la familia profesional por el de "Instal·lació i manteniment". Pertenece a la opción C en el caso que tengas que acceder al ciclo a través de la prueba de acceso.
Si quieres más información no dudes en consultarme. Atentamente,
Núria Alfonso